2017-es örökbeadó hétvége és Szent Gertrúd díj átadó

2017. 12. 9-10-én az Asia Centerben rendezte meg a Felis Hungarica az év utolsó nemzetközi macskakiállítását, ahol alapítványunk is helyet kapott az örökbe-adó hétvége és a Szent Gertrúd-díj átadásának megrendezésére. Alapítványunk mind a 8 cicáját örökbe adtuk (6 kölyök és két felnőtt) akiket felhoztunk a kápolnai Macskaárvaházból. Ez fantasztikus dolog, a célunk, hogy minden mentett cicánk jó otthonra, szerető gazdira találjon.

2017-ben, negyedik alkalommal adtuk át a Szent Gertrúd díjat. Akik kapták:

Horváth László országgyűlési képviselő, Kovács Attila egri vállalkozó és a Régi Autók Egri Egyesülete. Ez úton is köszönjük nekik egész éves segítségüket, támogatásukat.

Ne feledd! 2018-ban az adód 1%-át is felajánlhatod nekünk! Íme az adószámunk:
18399680-1-41 Állatoknak – emberséggel.

Köszönjük!

EG_szentgertrud2-800x533

 

2017. december 9-10. örökbefogadó hétvége és Szent Gertrúd díj átadás az Asia Centerben

 

Idén is – immáron 4. alkalommal – megrendezzük a Macskaárvaház Alapítvány örökbefogadó hétvégéjét és az idei Szent Gertrúd díj kiosztását. 2017-ben is partnerünk, a Felis Hungarica akik ebben az évben is felajánlottak nekünk egy helyet a FIFE nemzetközi macskakiállításukon, ahol mentett cicáinkat örökbe adhatjuk. Hozzánk a belépés ingyenes! Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, macska szeretőt, leendő gazdit.

Ha szeretnél örökbe fogadni, kérlek olvasd el az oldalon található örökbefogadási nyilatkozatot.

Ha szeretnél adományt hozni, megteheted a helyszínen készpénz vagy tárgybeli adomány formájában vagy a weboldalunkon található számlaszámra utalva.

Az örökbe fogadható cicáink a Juniorok:


Juniorok
Név szerint: Luna, Luce, Karamell, Angel, Nozi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Felnőtt cicáink:

Junior mama (Lucky)Liza

IMG_0885Lucky, Liza, Szilvike. Ők mind FIP, FIV, FelV negatív teszttel rendelkező, egészséges, féregtelenített, bolhátlanított cicák.