Magyar bajnok az árva cicákért

cica_003
Különleges és megható ajándékkal kedveskedett a Macskaárvaház Alapítványnak és árva macskáinknak támogatónk és önkéntesünk Gacsal Balázs jet-ski magyar bajnok.

Balázs, idei Sea-Doo RXP versenyhajójára – saját szponzorai helyett – alapítványunk logóját és számlaszámát, valamint egyik főtámogatónkat, a Schobert Norbert üzletember érdekeltségébe tartozó Update márkát, valamint médiatámogatóinkat, a tesztvilag.hu-t és a bevezetem.eu-t helyezte el. Balázs ezzel a rendhagyó gesztusával egyszerre segíti az alapítványt és népszerűsíti támogatóinkat. Ráadásul Dunaharasztiban, a jet-ski tónál élő árváinknak, saját költségén egy új, igazán komfortos macskaházat építtetett, amelyet új kis lakóik már el is foglaltak.

Mivel megkezdődött a 2014 évi jet-ski magyar bajnokság, Balázs immáron rendszeresen jár edzeni a jet-ski sport Hungaroringjének számító Dunaharaszti Jetski Tóra és természetesen minden alkalommal néhány zacskónyi finomsággal lepi meg az itteni macskákat.

balazs_002

Bízunk benne, hogy a Macskaárvaház Alapítvány színeiben versenyző fiatal tehetség idén is jet-ski magyar bajnok lesz, nagyszerű gesztusai pedig példaértékűek lesznek mások számára is.

cicc_001